Pulled pork nachos

Pulled pork nachos

juli 2, 2019 0 Af janehedemann

Har du en rest pulled pork til overs, eller har du ligesom jeg altid poser med pulled pork i fryseren – så er denne omgang pulled pork nachos en rigtig god måde at udnytte det på! Det er helt perfekt tømmermænds mad, eller bare til dage hvor det gerne må være nemt og smovset, uden at tage for lang tid.

Det skal du bruge:

Nachos:
En pose tortillachips med salt
2-300 gram pulled pork
BBQ sauce
En pose revet cheddar
En pose revet Mozzarella
1-2 hakket forårsløg

Salsa:
10 små syrlige tomater
1 rød chili
1 lille løg eller 1/2 alm løg
en lille håndfuld basilikum eller koriander
1-2 fed hvidløg
1 tsk olivenolie
salt og peber

Guacamole:
2 modne avokadoer
4-5 små finthakkede tomater
2 fed hvidløg
Saften fra 1 lime
Salt og peber

Cremefraiche:
1 dl cremefraiche
1 lille bundt finthakket purløg
salt og peber

Sådan gør du:

Start med at tænde ovnen på 200 grader.

1. Kom alle ingredienserne til salsa op i en skål og giv det en tur med en stavblender til det er fint blendet. Kom det op i en si og lad overskydende væske dryppe fra.

2. Vend kødet i bbq sauce og læg skiftevis chips, ost og pulled pork i lag i et tærtefad. Jeg laver normalt 2-3 lag.

3. Dryp med bbq sauce på toppen (pas på med at bruge for meget, så det overdøver resten), og bag det hele i ovnen til osten er smeltet og kødet har fået lidt farve.

3. I mens fadet er i ovnen skærer du avokado i mindre stykker og moser dem med en gaffel. Bland finthakkede tomater i (gem lidt til pynt) og smag til med lime, salt og peber.

4. Bland cremefraiche og purløg sammen og kom det på en flaske eller sprøjtepose.

5. Når fadet inde i ovnen er klar, tages det ud og køles lidt af.

6. Nu er du klar til topping! Start med cremefraiche i striber, et par skefulde guacamole og salsa. Så de sidste hakkede tomater og de hakkede forårsløg.

Velbekomme!