Cremet pasta med anderester

Cremet pasta med anderester

januar 22, 2021 0 Af janehedemann

Har du lavet en stor andesteg og har rester tilbage fra andekødet? Måske har du fået and på den helt traditionelle måde med kartofler, sovs og rødkål og har brug for lidt afveksling? Så brug dine anderester i en lækker cremet pasta med broccoli, grønkål og svampe, som oven i købet er langt mindre fed og syndig end der smager. Win win!

Antal: 4 personer
Tid: 20 minutter

Det skal du bruge:
Rester fra andestegen
1 broccoli hoved
3 håndfulde hakket grønkål
150 g svampe
1 spsk. olivenolie
1 hønseboullion terning
3 dl vand
1 dl madlavningfløde 8%
100 g philadelphia light
40 g parmesan
250 g pasta
Salt og peber efter behov

Sådan gør du:

1. Kog pastaen al dente i saltet vand.
2. Skær svampe i kvarte og steg dem på en varm pande i olivenolie, til de er gyldne.
3. Tilsæt vand og boullionterning og rør til terningen er opløst.
4. Tilsæt madlavningsfløde, philadelphia og parmesan og rør til osten er smeltet og sovsen har en lind konsistens.
5. Smag til med rigeligt salt og peber.
6. Tilsæt grønkål og broccoli i små buketter og lad det koge et par minutter i sovsen.
7. Tilsæt andekød og pasta og bland det hele godt sammen.
8. Servér med revet parmesan på toppen.

Velbekomme!